NIEUWJAARSMENU

thuislevering

op

don    31 dec

vrij   01 JAN

 zat   02 JAN

zon   03 jan

BESTEL VOOR

DON/VRIJ/ZAT 10 H!!

LEVERINg GROOT BEVEREN/bazel/KRUIBEKE/
ZWIJNdrecht/sint-niklaas/

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT(50BESTL)
levering tussen 16-19. pm voor afhaal !!!!!!!

101974234_604781550143401_25603268186629

Loco Mexicano

 TACO PAKKET(ZIE MENU)

€25.00

5 TACOS

BETREFT: 5 tortillas, vulling,radijsjes, ui, koriander, limoen, salsa groen/rood , guacamole
1 PAKKET = 1 VULLING!!

OF


€40.00

10 TACOS

BETREFT: 10 tortillas,vulling,radijsjes, ui, koriander, limoen, salsa groen/rood , guacamole

2 VULLINGEN MOGELIJK !! 
 

STEL ZELF JE MENU SAMEN  

KIES UIT DE TWEE  TACO PAKKETTEN EN KIES ZELF OF JE DISH(ES) EN EXTRA'S  ERBIJ WIL OM  JEZELF EN DE FAMILIE TE TRAKTEREN OP EEN VOLLEDIG MEXICAANS BUFFET 

 

Tacopakket/menu

VULLING 
(verwarm en beleg zelf je tacos/zie onderaan)
de tortillas zijn 100 % mais en glutenvrij, soms met een mix van gele en blauwe tortillas

 

   POLLO 
Sappig gebakken in cajun gekruide kip , ook geschikt voor kinderen

 

 POLLO  PASTOR

Variant van de albekende Tacos Al Pastor. Kip gemarineerd in mexicaanse kruiden met ananas en achiote, dan gebakken en gekarameliseerd. Samen met salsa verde, koriander en guacamole is dit een topper

PAVO CON MOLE ALMENDRADO
(niet glutenvrij)

Mole Almendrado is een van de lekkerste moles, gemaakt met een recept gebasseerd op chiles , zaden, noten en vooral amandelen die een karakteristiekste en vooral een meer gekarameliseerde smaak geven voor de feestaden bereid met kalkoen ipv kip
 

BIRRIA DE RES
populair gerecht uit de staat Jalisco. Deze versie bestaat uit  Rundsvlees(stoofvlees) die traag gegaard word in bouillon van verschillende chiles en kruiden . Deze bouillon wordt tevens ook gebruikt  als soep bij deze taco

COCHINITA PIBIL
Cochinita pibil  is een traditionele Mexicaanse traag gegaarde geroosterde varkensschotel van het schiereiland Yucatán. fruitig gemarineerd  op basis van sinaasappel, pompelmoes , limoen en  achiote en gestoomd met bananenbladeren Het vlees bevat een fruitige marinade.

BARBACOA TRADITIONAL
Overnacht in adobo gemarineerd lamsvlees, ingepakt in bananebladeren , verschillende kruiden en avocadobladeren voor de typische Mexicaanse smaak, daarna minstens 8 u slowcooked  tot het uit elkaar valt

VEGGIE
groene paprika , courgette en ui en champignons gebakken in salsa verde met mexicaanse kruiden en kaas  

SIDES (5 € per stuk)

ARROZ VERDE
gebakken rijst met look en ui, dan gekookt in bouillon van boerenkool, spinazie en groene paprika
POZOLE
Mexicaanse maaltijdsoep gemaakt met hominy en vlees (typisch varkensvlees, maar mogelijk kip), en kan worden gekruid en gegarneerd met geraspte sla of kool, chili pepers, ui, knoflook, radijs, avocado, salsa of limoenen  (Kan ook vegetarisch)

ELOTES

Gegrilde mais , besprenkeld met boter en gemixt met mayonaise, parmezan en chili poeder
RAJAS CON CREMA
Ontvelde paprika's gebakken met ui en mais en gekookt in een mozarella roomsaus
CHORIZO Y PAPAS

Gebakken aardappelblokjes met stukjes gebakken mexicaanse chorizo

LENTEJAS CON BATATA Y VERDURAS
Linzen met zoete aardappel en venkel in een chile guajillo saus 

DESSERT (2.5 euro stuk )

CHAMPURRADO

Mexicaanse chocomelk met steranijs , kaneel en mas seca (traditioneel met mexicaanse feestdagen)

ARROZ CON LECHE
Onze bekende Traditionele mexicaanse rijstpap gemaak door onze dessert chef 

EXTRAS (2 € per stuk)

SALSA VERDE 

Groene licht smaakvolle saus op basis van tomatillos, koriander, jalapenos..)

SALSA ROJA
Rode saus op basis van tomaat, ui, chile

SALSA PIKANTE
Zeer pikante saus op basis van Habaneropepers of  pikante Chiles
SALSA XNI PEC

Salsa op basis van pico de gallo , aangevuld met habanero

JALAPENO PEPERS
Pikante Pepertjes voor een extra touch

PICO DE GALLO
verse tomatenblokjes met ui, zout/peper, koriander, limoensap
INGELEGDE RODE UI

smaakmaker voor tacos, rode ui gemarineerd in appelazijn , suiker en appelsiensap. geeft een zoetzure toets

FRIJOLES CHARROS
pinto bonen traag gegaard in bouillon en gebakken met spek

FRIJOLES NEGROS
Zwarte bonen gebakken in mexicaanse kruiden , epazote en komijn 

VERDURAS

Gestoomde , gekruide en gebakken courgette/champignons in tomatillosaus

HOE BEREIDEN!

-Verwarm de koude tortilla in een droge hete pan langs 2 kanten tot hij zacht is of beetje opblaast (ong 25 sec langs elke kant)

-Verwarm het koud vlees op een laag vuurtje met wat olie in een pan (microgolf kan ook maar pan is beter)

-beleg naar wens met koriander, radijs, ui en salsa

 

SMAKELIJK

Hoe Bestellen

Hoe Betalen 

  1. Contacteer ons / stuur ons een sms/whats app of mail

  2. Geef uw gewenste bestelling en 
    naam/adres/telefoonnr
    door o
    p
    locomexicanos@hotmail.com
    of
     
    0470/64.18.97

  3. Vermeld of u cash of per overschrijving betaald

  1. Betaal op BE26 0689 3041 4529 met vermelding van naam/telnr en bestelling​​ of betaal cash (liefst gepast) bij levering 

  2. Stuur uw betaalbewijs met de gegevens . U krijg een confirmatie van ons

  3. Levering vanaf 25 euro en voorlopig enkel in Groot Beveren/kruibeke