thuislevering
op
zon 13 juni

BESTEL VOOR
Zat,zon 10.30 h!
LEVERINg GROOT BEVEREN/bazel/KRUIBEKE/
ZWIJNdrecht/sint-niklaas/

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT(50BESTL)
levering tussen 16-19. pm voor afhaal !!!!!!!

101974234_604781550143401_25603268186629

Loco Mexicano

 TACO PAKKET(ZIE MENU)
1 PAKKET = 1 VULLING!!

€20.00

5 TACOS

BETREFT: 5 tortillas, vulling, rode ui, koriander, ui, limoen, salsa groen/rood , guacamole
 

OF

€35.00

10 TACOS

BETREFT: 10 tortillas,vulling,rode ui , koriander, ui, limoen, salsa groen/rood , guacamole

2 VULLINGEN MOGELIJK !! 
 

Tacopakket/menu

VULLING 
(verwarm en beleg zelf je tacos/zie onderaan)
de tortillas zijn 100 % mais en glutenvrij, soms met een mix van gele en blauwe tortillas


POLLO 

Sappig gebakken in cajun gekruide kip

POLLO  PASTOR

Variant van de albekende Tacos Al Pastor. Kip gemarineerd in mexicaanse kruiden met ananas en achiote, dan gebakken en gekarameliseerd. Samen met salsa verde, koriander en guacamole is dit een topper

FRIJOLES PUERCOS

Rijk gevulde vleeschotel met gebakken bonen en kaas. eerst word het spek en de chorizo gebakken en de pan, waar daarna de bonen in gebakken en geplet worden , daarna aangevuld met meer varkensvlees en chicharron en als laatste gesmolten kaas . ideaal met pico de gallo en jalapeno pepers 

CARNITAS

Komt origineel uit Michoacan.  carnitas word traag gegaard (pulled pork) daarna gebakken in smout op het einde wordt er melk en sinaasappel toegevoegd die door het sappige vlees volledig wordt opgenomen . dit is een proces van  verscheidene uren die het vlees knapperig en heel sappig maken . wordt aangevuld met pico de gallo, rode ui, guacamole, koriander en salsa verde

CHILORIO

vleesgerecht uit de Mexicaanse staat Sinaloa. . Bij het maken van chilorio wordt varkensvlees urenlang langzaam gestoofd totdat het uit elkaar valt. Het wordt vervolgens in hapklare stukjes gebroken, gebakken in reuzel en gekookt in een chilisaus gemaakt van opnieuw gehydrateerde gedroogde chilis. De saus wordt meestal op smaak gebracht met uien, komijn en knoflook.


COLIFLOR TINGA

Gebakken Bloemkool  in een zoete gerookte chipotle tomatensaus

SIDES (5 € per stuk)

ARROZ VERDE
gebakken rijst met look en ui, dan gekookt in bouillon van boerenkool, spinazie en groene paprika

ARROZ ROJO

gebakken rijst met look en ui, dan gekookt in bouillon en tomatensalsa, geserveerd met erwtjes
SOPA DE FRIJOLES NEGROS

Soep gemaakt van zwarte bonen, dit aangevuld met krokante tortillareepjes, koriander, ui en Hoja santa (heilig blad vergelijkbaar met Anijs  smaak)

ELOTES

Gegrilde mais , besprenkeld met boter en gemixt met mayonaise, Parmezaan en chili poeder
RAJAS CON CREMA
Ontvelde paprika's gebakken met ui en mais en gekookt in een mozzarella roomsaus
CHORIZO Y PAPAS

Gebakken aardappelblokjes met stukjes gebakken Mexicaanse chorizo

EXTRAS (1.50 € per stuk)

SALSA VERDE 

Groene licht smaakvolle saus op basis van tomatillos, koriander, jalapenos..)

SALSA ROJA
Rode saus op basis van tomaat, ui, guajillo of chipotle chile

SALSA PIKANTE
Zeer pikante saus op basis van Habanero pepers of  pikante Chiles

JALAPENO PEPERS
Pikante Pepertjes voor een extra touch

PICO DE GALLO
verse tomatenblokjes met ui, zout/peper, koriander, limoensap

SALSA XNI PEC

Salsa op basis van pico de gallo , aangevuld met habanero
SALSA MORITA
middelmatige pikante saus  op basis van morita chiles(gerookte smaak) lekker bij runds-varkensvlees
INGELEGDE RODE UI

smaakmaker voor tacos, rode ui gemarineerd in appelazijn , suiker en appelsiensap. geeft een zoetzure toets

FRIJOLES CHARROS
pinto bonen traag gegaard in bouillon en gebakken met spek

FRIJOLES NEGROS
Zwarte bonen gebakken in Mexicaanse kruiden , epazote en komijn 

VERDURAS

Gestoomde , gekruide en gebakken courgette/champignons in tomatillo saus

HOE BEREIDEN!

-Verwarm de koude tortilla in een droge hete pan langs 2 kanten tot hij zacht is of beetje opblaast (ong 25 sec langs elke kant)

-Verwarm het koud vlees op een laag vuurtje met wat olie in een pan (microgolf kan ook maar pan is beter)

-beleg naar wens met koriander, radijs, ui en salsa

 

SMAKELIJK

Hoe Bestellen

  1. Contacteer ons / stuur ons een sms/whats app of mail

  2. Geef uw gewenste bestelling en 
    naam/adres/telefoonnr
    door o
    p
    locomexicanos@hotmail.com
    of
     
    0470/64.18.97

  3. Vermeld of u cash of per overschrijving betaald

Hoe Betalen 

  1. Betaal op 
    BE26 0689 3041 4529 

    met vermelding van naam/telnr en bestelling​​ , cash (liefst gepast) of payconic  bij levering 

  2. Stuur uw betaalbewijs met de gegevens . U krijg een confirmatie van ons

  3. Levering vanaf 25 euro